Task Force

De Task Force heeft zich bezig gehouden met het schrijven van de teksten op deze website. Daarnaast heeft de Task Force het Website Development team uitgezocht en deze begeleid gedurende de ontwikkeling van deze website.

W.R. van de Kraats

W.R. van de Kraats

Na afronding van zijn bachelor rechtsgeleerdheid aan de universiteit te Utrecht is Wesley van de Kraats nu bezig met de masters fiscaal recht aan de universiteit van Amsterdam en ondernemingsrecht aan de universiteit te Utrecht. In zijn bachelor heeft hij de minor mediation behaald en zich verdiept in het leerstuk mediation. Naast zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor en een zorgverzekeraar. Daarnaast zet hij zich in voor de Wetswinkel te Culemborg.

Gedurende zijn werkzaamheden voor de ACB Foundation heeft hij zich gericht op het managen van het website development team en het terugkoppelen van de ontwikkelingen naar het bestuur. In samenwerking met Annemiek Lukas heeft hij voorzien in de content van deze website.

Contact: wrvdkraats@live.nl

 

A.Y.N. Lukas

A.Y.N. Lukas

Na het behalen van haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht is Annemiek Lukas op dit moment bezig met de master recht en onderneming met specialisatie arbeid en sociaal beleid aan de Universiteit Utrecht. Zij legt de laatste hand aan haar Masterscriptie met als onderwerp: welk effect het civielrechtelijk bestuursverbod heeft op het aantal gevallen van misbruik en fraude met rechtspersonen. In haar bachelor heeft zij de minor mediation behaald en een afstudeerwerk geschreven over mediation in het bestuursrecht. Naast haar studie heeft Annemiek stage gelopen bij een advocatenkantoor en een klantenservice van een grote winkelketen. Daarnaast zet Annemiek zich in voor de Rechtswinkel te Steenwijk. Gedurende de werkzaamheden voor de ACB Foundation heeft Annemiek gezorgd voor de content van de social media.

Contact: annemieklukas@msn.com