ADR Gids

ADR Gids voor het Bedrijfsleven

Met trots presenteert de stichting ADR Centrum voor het Bedrijfsleven, ACB (ook wel ACB Foundation genoemd) een ADR Gids voor het Bedrijfsleven. Deze gids is bedoeld als praktische handleiding voor sleutelfiguren die binnen een bedrijf of organisatie te maken krijgen met conflicten en een keuze moeten maken welke methode van conflictoplossing het best kan worden gekozen in een specifiek geval.

Denk aan managers, juristen, HR medewerkers werkzaam binnen het bedrijfsleven, maar ook aan advocaten die bij uitstek als juridische adviseur van het bedrijfsleven een weloverwogen advies dienen te geven over de beste methode van conflictoplossing. Onze stichting wil met deze handleiding voor het bedrijfsleven bewerkstelligen dat de basiskennis van ADR als methode van conflictoplossing wordt gebruikt door u als lezer en sleutelfiguur binnen een organisatie.

 

Niet onvermeld mag blijven dat deze gids tot stand is gekomen met de hulp van een groep enthousiaste studenten die in 2013 bij ondergetekenden de Minor Mediation hebben gevolgd bij de Universiteit Utrecht. Veel dank gaat dan ook uit naar Charlotte van den Broek, Roos Elemans, Charlotte Groenhout, Wibren van der Sprong en Frank van Toorn.

ADR Gids voor het Bedrijfsleven