Modules

De Task Force Modules heeft zich bezig gehouden met het ontwikkelen van verschillende modules. Deze modules kunt u terugvinden in de sectie Modules. Deze modules dienen ter ondersteuning.

 

Eldrid Bron

Eldrid Bron

Eldrid Bron heeft haar bachelor rechten behaald aan de universiteit Utrecht. Ze heeft als onderzoeksassistent mee gewerkt aan een onderzoek naar mediation in landen binnen en buiten Europa waar ze tevens haar scriptie over heeft geschreven. Recentelijk heeft ze een training legal mediation succesvol afgerond bij Schonewille & Schonewille. Momenteel specialiseert zij zich in Gezondheidsrecht aan de Erasmus universiteit Rotterdam.

Contact: eldrid.bron@gmail.com

 

Luuk Feijt

Luuk Feijt heeft Bestuurs- en organisatiewetenschap (universiteit Utrecht) gestudeerd, en zich gespecialiseerd in conflictresolutie en onderhandelen binnen organisaties. Naast onafhankelijk docent en workshops geven sinds 2011, is hij trainer bij Trainingen op Maat, vooral over groepsprestaties en conflictresolutie, en coach bij de LSVb.

Contact: l.b.feijt@students.uu.nl

 

Dennis Huizing

Dennis Huizing heeft zich gespecialiseerd in arbeids- en organisatiepsychologie (Universiteit Utrecht) en heeft zijn eigen bedrijf genaamd ‘Huizing consultancy & training’. Hij heeft ervaring met het training van groepen om hun prestaties te verhogen. Daarnaast doceert Dennis onderzoeksmethoden bij TIO.

Contact: dthuizing@gmail.com

 

Jenny Veldman

Jenny Veldman

Jenny Veldman studeerde Psychologie (Universiteit Utrecht), en heeft zich gespecialiseerd in sociale psychologie en mediation. Momenteel doet zij een onderzoeksmaster en doet ze het honoursprogramma (Young Leaders League). Jenny heeft ervaring met trainen en doceren opgedaan tijdens vrijwilligerswerk bij NGOs in Nederland en Ghana en met bijbanen als docent bij Universiteit Utrecht (groepsprocessen) en een huiswerkinstituut.

Contact: j.veldman@uu.nl / jennyveldman1990@hotmail.